Grad Vinkovci  337-200 ¦ Bana Jelačića 1, ¦ OIB:67648791479 ¦ MB:02588200 ¦ IBAN: HR4023400091 848700005 Radno vrijeme: pon-pet 7:30-15:30
Vijesti i najave / Vijesti / Događanja / Vinkovčani zadovoljni 52. Vinkovačkim jesenima

Događanja

Vinkovčani zadovoljni 52. Vinkovačkim jesenima

Prema ocjenama brojnih posjetitelja, ali i izlagača, ugostitelja i svih onih koji su na bilo koji način bili dio 52. Vinkovačkih jeseni, ovogodišnja manifestacija najbolja je do sada. Time se slažu i sami organizatori o čemu su više rekli na završnoj medijskoj konferenciji:

„Kao nikada do sada medijski prostor je bio pokriven događanjima na 52. Vinkovačkim jesenima i zbog toga zahvaljujemo novinarima kao i organizatorima, te našim građanima i ugostiteljima jer smo pokazali da je tradicijska kultura nešto što ne damo. Vinkovačkim jesenima radimo na promociji  naših Vinkovaca“ – rekao je na današnjoj tiskovnoj konferenciji Ivan Bosančić, predsjednik Organizacijskog odbora  52. Vinkovačkih jeseni i gradonačelnik Vinkovaca dodajući kako su Vinkovčani i njihovi gosti deset dana uživali u bogatom programu.

„Razgovarao sam s građanima i zadovoljni su što me veseli. Vinkovačke jeseni su najveća manifestacija u kontinentalnoj Hrvatskoj i malo koji grad ima ovakav događaj. Krećemo pripemati 53. Vinkovačke jeseni koje će biti još bolje i atraktivnije“ – poručio je Bosančić najavljujući kako će se Organizacijski odbor 53. Vinkovačkih jeseni sastati već za mjesec i pol dana i početi s pripremama i u narednih godinu dana će „izbrusiti“ detalje programa.

„Vidimo se na 53. Vinkovačkim jesenima“ – poručio je Ivan Bosančić, a Stjepan Đurković, tajnik ZAKUD-a je zahvalio svima koji su doprinijeli na uspješnosti ovogodišnje manifestacije.

„Poslužilo nas je vrijeme, program je bio dobar i bogat, a 53. Jeseni će biti još bogatije“ – rekao je Đurković.

„Vinski grad, kao novost ovogodišnjih Jeseni, izazvao je jako veliko zanimanje posjetitelja, kao i naš Slavonski sokak. Bilježimo velik interes medija kao i najveći interes izlagača i zakupaca prostora do sada. Naša službena stranica vinkovackejeseni.hr od 1. do 17. rujna ostvarila je više od 6 milijuna klikova, gotovo 90 000 posjeta, a pregledano je 467 000 stranica. Prijenosi uživo (streaming) na našoj internetskoj stranici ostvarili su ukupno više od 120 000 konekcija. U 20 dana službenu Facebook stranicu Vinkovačkih jeseni pregledalo je gotovo 700 000 korisnika Facebooka.  U danim trajanja manifestacije ostvareno je u našoj županiji 9 000 noćenja od čega je 2 274 stranih turista iz Njemačke, Slovenije, Austrije, Turske, BiH, Srbije, Italije, Francuske, SAD, Nizozemske, Ujedinjene Kraljevine, Australije, Grčke i mnogih drugih zemalja pa čak i iz Maroka“ – rekla je Mirjam Jukić, direktorica tvrtke Promo Cibalae.

Ostale vijesti

Srijeda, 16.05.2018

Pojašnjenje postupka za sufinanciranje kupnje školskih udžbenika i ostale opreme za učenike

Pojašnjenje postupka za sufinanciranje kupnje školskih udžbenika i ostale opreme za učenike

Srijeda, 09.05.2018

NATJEČAJ ZA SUFINANCIRANJE PROJEKATA U PODRUČJU ZAŠTITE OKOLIŠA I PRIRODE 2018.

INA – Industrija nafte, d.d. provodi „Zeleni pojas“ – program koji se bavi pitanjima zašite okoliša i prirode, a u čijem je fokusu sufinanciranje projekata i uključivanje lokalne zajednice u aktivnosti poput uređenja zelenih površina, čišćenja podmorja, priobalja, jezera i rijeka, pošumljavanja, edukacije o ekologiji,  te drugih aktivnosti u području zašite okoliša i prirode

Petak, 27.04.2018

Orijentirajmo se s izviđačima

Orijentirajmo se s izviđačima

Petak, 30.03.2018

Produženo radno vrijeme ugostiteljskih objekata na području grada Vinkovaca u vrijeme uskrsnih blagdana

Produženo radno vrijeme ugostiteljskih objekata na području grada Vinkovaca u vrijeme uskrsnih blagdana

Korisni linkovi

E-usluge

Multimedija